L'establiment

Nom:
Estudi l'Estartit

Descripció:
Aquest estudi de localització conclou que la millor activitat a ubicar al passeig Marítim de l'Estartit 44 (152 metres quadrats de superfície i façana amb passeig Marítim i carrer del Port) és un forn de pa amb cafeteria. Els motius són els següents:

1 MANCA DE COMPETÈNCIA
A l'entorn immediat no trobem cap establiment similar, el més proper està a uns 700 metres (Botiga del Pa, avinguda de Grècia). Cal tenir en compte que al Passeig Marítim hi ha un gran nombre de bars i restaurants amb la qual cosa es recomana buscar altres tipologies d'establiments.

2 ZONA HOTELERA
Al sector nord de l'Estartit hi destaca una àmplia oferta hotelera. Això afavoreix la presència d'establiments d'hostaleria i restauració (bars, restaurants, cafeteries...). En canvi, a la zona sud, on hi dominen més els apartaments, hi tenen més presència establiments de comerç quotidià alimentari (supermercats, forns, colmados..) o de menjar ràpid.

3 EIX DINÀMIC
El passeig Marítim (i els carrers del voltant) constitueix un eix comercial dinàmic que estructura tota la façana marítima, des de la platja fins al massís del Montgrí passant pel port. La presència de locals buits és molt escassa i es localitza sobretot a la segona línia de mar.